känslor som vanligt :)

Ett liv!

Vad är ett liv?
Är det något som är fyllt av känslor ?
Fyllt av vänner, familj och ovänner?
Fylt med någon man älskar på det där speciella sättet?
Vad vill då livet säga med alla som kommer in i ens liv?
Vad vill livet att man ska göra med alla känslor som kommer?
Kännslor som kärlek, sorg, glädje, vrede, och ömkan.
I vissa lägen kan det vara svårt att veta hur man ska göra.
Ibland kan det handla om att man inte vet hur man ska förhålla sig till den person man gillar för att man inte får direkta besked utan bara små ord här och där som bildar den mening man vill höra.
Ibland kan vetskapen om ens egna känslor vara jobbig att bära då man inte vet hur man ska kunna uttrycka den vare sig vilken känsla det än handlar om.
Glädje kan vara svår att uttrycka om man vet att någon annan lider.
Sorg kan vara svår att uttrycka för man inte vill dra ner andre i den misär som man själv känner.
Hur ska man kunna finna en balans i vad man känner så att ingen känner att det man känner blir fel just då?
Men det kan oxå spela roll vem vi är med när det gäller uttryck av känslor.
Ibland vill man inte visa för starkt vad man känner för den man är kär i för att man inte vill skräma bort honom eller henne.
Så är det nog i mitt fall. Jag vågar just nu inte visa fullt ut vad jag känner för den killen som jag tycker så innerligt mycket om. Anledningen är att jag inte vill förlora honom vilket jag är rädd att göra. Och att överhuvudtaget ha starka känslor för någon är så nytt för mig att jag faktiskt har glömt hur det är att tycka om någon så som jag tycker om honom . 
Det är konstigt men vi har bara kännt varandra i 2 månader och ändå känns det som om vi har kännt varandra i en evighet . Men det är nog för att vi har pratat varje dag sen den dagen vi träffades första gången. Men jag hoppas att han känner lika starkt för mig som jag för honom eller i alla fall att han kommer att göra det.
Mitt liv har tagit sig en helt ny vändning för mig sen jag träffade honom. Jag har inte alls samma lust att ut och festa som jag hade förut. Nu , nu vill jag helst av allt vara med honom. Jag vet att jag inte kommer att träffa honom mycket om vi blir tillsammans men det gör inget bara jag vet att han finns i mitt hjärta, att han tänker på mig, att han ser fram emot att träffa mig med . Om vi båda tror på att det kommer att fungera så tror jag att det kommer att göra det. Jag trodde aldrig att någon skulle komma in i mitt liv och betyda så mycket på så kort tid. Att någon skulle komma in och få mig att tycka om någon på det speciella sättet igen. Jag vet inte vad det är som gör att jag tycker så mycket om honom , men han är speciell. För att köra en gammal goding " han har något som andra inte har". Som mina kompisar en gång sagt: " den som lyckas få dig på fall är värd ett pris". Jag som för bara ett par månader sen trodde att mitt ex hade förstört för mig så att jag aldrig mer skulle våga låta mig känna så för någon igen. Jag är glad att jag hade fel. Min mur har fallit och kommer förhoppningsvis aldrig att byggas upp igen. Jag säger bara att jag har aldrig känns mig så glad som jag gör efter att jag träffade honom . Min vän om du läser detta så hoppas jag att du inte blir skrämd utan att du förstår att vad jag menar med alt detta är att du är en väldigt speciell person som har lyckats med vad vissa sa var omöjligt. Jag tycker om dig och det vet du redan så inget av detta borde vara nytt för dig. 

Hoppas att alla får känna den glädje som jag känner över att ha träffat denna kille. 


Stor kram till alla !!!!!!!!! 

RSS 2.0